Hem

 

 

 

 

En vacker dopklänning kan gå i släkten i flera generationer. En del som är händiga syr in dopbarnen namn och dopdatum på klänningen. Man använder med fördel ett vitt tyg. Det vita symboliserar den förlåtelse och renhet som Gud ger i dopet. Dopklänningen är ofta lång som om man inte vuxet i den ännu.

Alla mina dopklänningar är sydda i Vårgårda av min ateljé. Detta garanterar att de är av högsta kvalitet både när det gäller materialval såväl som hantverk.

Samtliga modeller säljs mot efterkrav. Skicka er beställning i ett e-mail.

Önskas mera bilder på någon dopklänning så maila mig!

 

Art. nr

Artikel

Lager

Pris inkl. moms (SEK)

 

Bild

001

Vit Duchesse tyg och vit brudspets på liv. Duchesse i kjol. Lös ryckad krage i brudspets. Kanal vid ärmen med duchesse band. Kan knytas i rosett rundt barnets handled. Mössa i Duchesse ingår

 

Ja

460,-

 

002

Vit Duchesse tyg på liv med stråveck fram. Kjol i duchesse och vit brudspets. Mössa i Duchesse och vit brudspets. Kanal vid ärmen med duchesse band. Kan knytas i rosett rundt barnets handled. Lös krage i brudspets. Mössa i Duchesse och brudspets ingår.

Ja

450,-

 

003

Vitt bomulstyg med vit broderad spets på ärmar och liv bak och även på framsidan. Fast liten spetskrage. Kjolens nederkant har tre broderier. Vita band i sidan som kan justeras efter barnets storlek. Från livet och ner på kjolen hänger en lös virkad brodyr.

Slut

Ja

750,-

 

004

Vitt bomulstyg med vit broderad spets på ärmar och liv bak och även på framsidan. Fast liten spetskrage. Kjolens nederkant har tre broderier. Vita band i sidan som kan justeras efter barnets storlek..

Ja

690,-

 

005

Rosa silkestyg med översdrag av vit broderad spets. Lös krage. dragsko på ärm med Duchesse band. Mössa i spets ingår.

Ja

350,-

 

006

Dopklänning i vitt med brodyr nertill på kjolen. Även rundt ärmar och kragen. På ärmarna är det en dragsko med blått band som kan knytas rundt handleden. På sidorna vid livet är det knytband i blått som kan justeras efter barnets mått.

Ja

550,-

 

007

Ljusblått broderat silkestyg. Kanal vid ärmen med duchesse band. Kan knytas i rosett rundt barnets handled. Lös rynkad krage. Mössa ingår

Ja

270,-

 

008

Vitt tyg i lin. Liv med stråveck och pärlbroderi fram. Kjol med 3 våder med vitt rynkat spets. Ärmen rynkad vid handled med pärlbroderi och vit spets. Kanal för band. Vitt Duchesseband med rosett på liv. Mössa ingår. Mössan har pärlbroderi och spets. Lös krage i spets.

Ja

950,-

 

Slut

009

Vit dop klänning med stråveck. Brodyr nertill på kjolen och på ärmar. Mössa ingår.

Ne

Tillfälligt slut

j

690,-

 

 

 

 

 

 

Copyright: Garddefleur.se 2013

 

Gard de Fleur

Hem

Produkter

e-post

Dopklänningar

Slut

Slut